به گزارش رهیاب نیوز امام علی(علیه السلام) می فرمایند: «ظاهر می شوند در آخرالزّمان که بدترین زمان هاست، زنانی که در عین لباس پوشیدن لخت و عور هستند.»
از زمان های قدیم در همه ادیان تاکیدات فراوانی بر پوشش بانوان شده است چرا که زنان یک جامعه تاثیر بسزایی در پیشبرد و یا پسروی یک سرزمین دارند اما متاسفانه در سال های اخیر هر روز شاهد رواج سبک جدیدی از بی حجابی در بین دختران و زنان سرزمینمان هستیم.
روزی روسری ها کوتاه می شود روز دیگر شلوارها فردا مانتوها تنگ می شود و ماه بعد آستین ها بالا می رود اما مد جدید بی حجابی و بدحجابی که در چند ماه اخیر در کشور بسیار مشاهده می شود پوششی به نام ساپورت است.
تصویری از صفحه «عاشقان ساپورت» در فیسبوک
ساپورت این پوشش به ظاهر پوشیده ولی بسیار تنگ و بدن نما، مد بی حجابی و بد حجابی سال ۹۲ در میان بانوان جوان است تا جایی که حتی این پوشش باعث اعتراض تعداد کثیری از افراد جامعه شده است.
پوششی که از آن به جای شلوار و با عنوان ساپورت استفاده می شود در واقع همان جوراب مشکی با ضخامتی بیشتر است که مشخص نیست از کجا و به چه شکل در بین دختران و زنان جوان ایران رایج شده است.
ساپورت ها در رنگ ها و طرح های مختلف و حتی گاهی با خط زیبای نستعلیق که در کنار پاهای آن نوشته شده در میان مغازه ها و بوتیک های زنانه عرضه می شود.
این پوشش زننده در پای دختران و زنان گاهی چنان خود نمایی می کند که چه زن و چه مرد ناخواسته برای حس کنجکاوی هم که شده است به پاهای دختران نگاه می کند اما این موضوع زمانی بدتر می شود که پوشاننده ساپورت بر تن خود، ساپورت را با مانتو کوتاه و یا ساپورتی به رنگ پا می پوشد، گاهی نیز دیده می شود که خانم محجبه ای با چادر ساپورت پوشیده است که این سبک پوشش نیز بسیار زننده است.
دختران و زنان جوان اکثرا به علت نا آگاهی از تهاجم فرهنگی بزرگی که دشمنان اسلام و ایران راه انداخته اند و با این توجیه که ساپورت پوشیده است و جایی از بدن دیده نمی شود از این پوشش نازیبا استفاده می کنند اما در دین مبین اسلام بر بدن نما نبودن لباس تاکید زیادی شده است.
شاید ناآگاه بودن برخی از دختران و زنانی که ساپورت می پوشند یک دلیل برای رواج این نوع پوشش در کشور باشد اما می توان این ناهنجاری را در سایر مسائل از جمله عدم تولید لباس پوشیده زیبا و شیک اسلامی جویا شد چرا که نبود تولیدی البسه اسلامی متنوع و شاد و مهمتر از همه نبود طراح های حرفه ای می تواند سبب ایجاد چنین آسیب هایی در فرهنگ یک کشور شود و مردم اعم از زن و مرد به سمت مدهای غربی سوق پیدا کنند.
متاسفانه با توجه به قرار گرفتن در ایام محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر باز هم شاهد دختران ساپورت پوش در سطح خیابان های شهر بودیم و به نظر می رسد که موفقیتی از سوی گشت های امر به معروف و نهی از منکری که قرار بود در این یک هفته به ارشاد دختران و زنان بد پوشش بپردازند حاصل نشده است و متولیان امر قصد دارند به انجام کارهای تکراری و بی حاصل ادامه دهند.
همجمه های فرهنگی دشمن تا جایی پیش رفته که گشت های امر به معروف و نهی از منکر پاسخگوی رفع مشکل بی حجابی، بد حجابی و بد پوششی جوانان نیستند و باید از راه هایی بهتر و تاثیر گذار تر برای ارشاد جوانان استفاده شود و همان گونه که کشورهای غربی از طریق شبکه های ماهواره ای و پخش صوتی و تصویری قصد از بین بردن عفاف و حجاب در بین جوانان مسلمان و پاک ایرانی و به راه انداختن فساد در بین آنان دارند باید شبکه های داخلی نیز به همان قوت شبکه های غربی و حتی با تلاش بیشتری جوانان را به سمت پوشش اسلامی – ایرانی هدایت کنند اما گاها می بینیم که خود شبکه های صدا و سیمای ایران باعث ایجاد مدهایی ناپسند در بین جوانان می شوند.
چندی پیش خبری مبنی بر دستگیری دو دختر ساپورت پوش در رسانه های خبری منعکس شد که علت دستگیری این دختران پوشیدن ساپورت با طرح پرچم رژیم صهیونیستی اعلام شد با توجه به این خبر پیکان انتقادات را باید به سمت مسئولان فرهنگی کشور گرفت که با کم کاری و شاید عدم تفکر کافی در کارها موجب شده اند که شاهد چنین مسائلی در جامعه اسلامی باشیم جامعه ای که هزاران نفر برای دفاع از اسلام، ناموس و وطن جان خود را فدا کردند تا زنان جامعه در امنیت کامل و به دور از هر گونه نگاه نا پاک در اجتماع حضور داشته باشند.
پیدا کردن مقصر برای مشکلات فرهنگی دیگر هیچ کاری را درست نمی کند و باید به دنبال راه حل سازنده بود تا اول از بروز بی عفافی های دیگر در آینده جامعه جلوگیری شود و سپس برای رفع مشکلات فرهنگی ایجاد شده در گذشته تلاش شود که این امر همکاری دستگاه هایی چون صدا و سیما، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی و همه دستگاه های متولی امر را می طلبد تا با تشکیل اتاق فکری نه فقط متشکل از قشر خاص بلکه از همه نوع قشری از سنین مختلف، مشاغل و حرفه های گوناگون، رشته های تحصیلی متعدد، و … به آسیب شناسی بپردازند.
شهدا با از جان گذشتگی های خود جنگ سخت دشمن را نا کام گذاشتند و امروز جوانان کشور باید با تفکر و آگاهی از ترفند های دشمن در جنگ نرم بار دیگر دشمن را ناامید و نا کام کنند.
«ساپورت» مدی تازه برای دختران ایرانی، دغدغهای جدید برای محافظهکاران
این روزها ظاهرا توجه گشت ارشاد، ائمه جمعه و رسانه های محافظه کار در ایران به پدیده جدیدی جلب شده که سبب نگرانی آنها است: «ساپورت» یا همان چیزی که در خارج از ایران به «لگینگز» معروف است.
پس از سخنان حجت السلام صدیقی مبنی بر این که منشاء زلزله و بلایای طبیعی بیبند و باری و برهنگی زنان است و سبب استهزاء عمومی شد، جنبشی به نام«سینه لرزه» به راه افتاد که تا مدتها سبب سرگرمی بسیاری در سراسر جهان و ایران شده بود.
اکنون نیز تقریبا هر روز گزارشهایی در رسانه های محافظه کار ایران درباره خطر ساپورت در «اغواء، اغفال و ترویج ارزشهای ضداسلامی» منتشر می شوند و برخی از کاربران اصولگرای شبکه های اجتماعی در مذمت پوشیدن ساپورت توسط دختران ایرانی پستهایی منتشر میکنند.
در یکی از این گزارشها که اخیرا تحت عنوان «حمله لشگرساپورتها به تهران» در وبلاگی به نام شنود منتشر، و به طرز وسیعی در سایت های محافظه کار بازنشر شده آمده است:
داستان از این قرار است که از زمستان ۱۳۹۱ برخی زنان خیابانی تهران در حرکتی کاملا مشکوک و سیستماتیک اقدام به پوشیدن جوراب شلواریهایی نمودند که منظره بدننمای از زانو به پایین این پوشش ها قدری عجیب می نمود.
بهار ۱۳۹۲ از راه رسید و چشم مردم تهران منور به کوتاه تر شدن مانتوهایی شد که زیر آن هیچ برتن صاحبش نبود جز جوراب شلواریهای سابق (که حالا نام ساپورت به خود گرفته بودند) و آرام آرام با حرکتی خزشی این ساپورت ها نه تنها آفتاب بیشتری به خود می دیدند بلکه رنگ ها و نقوش بیشتری را بر اندام باربی های تهرانی تجربه می کردند.
نویسنده وبلاگ سپس تجربه خود را برای خواندن اشعاری که روی ساپورت بر روی ران یک دختر در سینما نوشته بود چنین تشریح کرده است:
در این میان دخترکی با آرایشی غلیظ و موهایی افشان با ساپورتی مشکی خودنمایی میکرد چرا که با فونت نستعلیق سایز ۹۰ و سفید روی رانها و ساق پاهای خویش(بر روی ساپورت) اشعاری مورب و حالت ابر و باد ادبیاتی نوشته شده بود.
هرچه کردم نتوانستم قید خواندن اشعار را بزنم.
دقیق تر شدم.
نوشته بود : شوش..جوادیه…راه آهن..شوش..میدان راه آهن…ترمینال جنوب…
این نوشته که برخی از کنشگران شبکه های اجتماعی آن را نگاهی جنسی و زننده خواندهاند، در چند روز اخیر در سایت ها و شبکه های اجتماعی گوناگون وابسته به حکومت بطرز گسترده ای منتشر شده است.
حتی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ نیز از برخورد با زنانی که «لباس های نامتعارف» می پوشند و فروشگاههای عرضه کننده آنها خبر داده و گفته است که تاکنون ۲۳۵ فروشگاه که چنین لباسهایی عرضه می کرده اند پلمب شده اند.
بسیاری از چهره ها و کنشگران جناح راست همچون وحید یامین پور مجری معروف برنامه های سیاسی تلویزیون، آن را ابزاری برای تن نمایی خوانده اند.
در حملات رسانه های نزدیک به جناح محافظه کار ایران، گاه پای اسراییل و غرب و توطئه نیز در زمینه رواج ساپورت به میان می آید. از جمله سایت ندای انقلاب نوشته است پلیس اخیرا در میدان ونک دو دختر را که ساپورتهایی همانند پرچم اسرائیل پوشیده بودند دستگیر کرده است.
برخی حتی مد شدن ساپورت در ایران را توطئه شبکه من و تو و برنامه مشهورش «آکادمی موسیقی گوگوش» دانسته اند.
مخالفان «ساپورت» مانند موافقان آن در فیسبوک صفحه ای درست کردهاند به نام «ما از ساپورت متنفریم». در یک پست این صفحه میخوانیم که از کلمه «ساپورت» رمزگشایی شده: ساپورت مخفف کلمات سکس و آزاد به اضافۀ کلمه «پورت» است: یعنی دروازه سکس آزاد!
اما از دیگر سو، دوستداران ساپورت هم صفحات بسیار پرطرفداری دارند.
عاشقان ساپورت، یکی از صفحات طرفداران ساپورت است که بیش از هفتاد و پنج هزار دنبال کننده دارد و ساپورتپوشان عکس ها و مطالب خود را در آن منتشر می کنند.
ساپورت، ساپورت پوشان ، جوراب ساپورت، عشق ساپورت، جوراب ساپورت نازک، تنگ تنگ مثل ساپورت و ساپورت پوشان فیسبوک تنها بخشی از صفحات و گروههای فیسبوکی هستند که هر یک هزاران عضو دارند.
موافقان و مخالفان دلایل خود را از دیدگاههای مختلف ابراز می دارند. برخی معتقدند که پوشیدن ساپورت سکسی تر است و برخی معتقدند که ساپورت دمده شده و “باکلاس” نیست، برخی نیز دلایل مذهبی برای مخالفت با آن دارند و معتقدند که مردان را اغوا میکند.
خدا از سرشون نگذره که با پوشیدن این ساپورتهای تنگ علاوه بر جوانان مجرد سبب تحریک افراد متاهل هم می شوند. ولی در کنار فعالیت های برون مرزی جهت تبلیغ و رواج استفاده از لباسهای نامناسب بعضی سایتهای داخلی هم هستند که دارای مجوز بوده و لینک تبلیغاتی بالای خیلی از سایتهای معتبر هم دارند که کارشان تبلیغ و فروش اینترنتی این قبیل کالاهاست جالبه که عکسهایی از مدل به اصطلاح محجبه و ساپورت پوش خودشون هم در سایت نمایش داده شده است بهتره ابتدا جلوی فعالیت این سایت ها گرفته بشه